huy belgie klooster
Tarieven Tibetan Buddhist Institutes.
De leden van de raad van bestuur. De leden van de algemene vergadering. Financieel verslag 2015. Privacy en Juridische kennisgeving. Inschrijving en betaling. Accommodatie en tarieven. Een dag in Yeunten Ling. Rondleiding op zondag. Met uw groep. Yeunten Ling Huy.
http://voyance-amour-eternel.com/magie-voyance.html
YOGA EN MINDFULNESS WEEKEND RETRAITE IN HUY BELGIË november 2016 Erna Vonck.
YOGA EN MINDFULNESS WEEKEND RETRAITE IN HUY BELGIË. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
dating amsterdam
Yeunten Ling Wikipedia.
In het centrum Yeunten Ling wordt elke eerste of tweede zondag van september het Feest van het Boeddhisme gehouden, een gezamenlijk initiatief van de verenigingen die aangesloten zijn bij de Belgische Unie van het Boeddhisme. Dit feest trekt jaarlijks veel bezoekers. Externe links bewerken. nl Officiële website. Bronnen, noten en/of referenties. nl Tibetaans instituut, instituut Yeunten Ling te Huy.
betekenis
Tibetaans instituut.
koeka
Yeunten Ling Tibetaans Boeddhisme Limburg.
Over het instituut. Vlak onder Luik in Huy, ligt het Tibetaans instituut Yeunten Ling in een prachtig omgeving in de Ardennen. Yeunten Ling, dat de bezoeker telkens weer verrast door de schoonheid van de natuur, de aangename rust, het oude château en wijde gazons waarin een prachtige Stupa, monument van vrede en groot Boeddha beeld schitteren. Tuin" voor studie en onderricht van de Verlichte." Het oude landgoed is onlangs uitgebreid met een harmonische nieuwbouw van comfortabele kamers en studios en de grote, nieuwe tempel Thubten Shedrub Ling wat tuin voor studie en onderricht van de Verlichte betekent. De Dalai Lama gaf de tempel deze naam in de wens dat deze gebruikt wordt als ontmoetingsplaats tussen Oost en West. Om een dialoog op gang te brengen tussen de verschillende culturen en geestelijke stromingen, om mensen te verenigen en spiritualiteit in de maatschappij terug te krijgen. Yeunten Ling: rust en dynamiek. Het Tibetaans Instituut is niet echt een klooster of leefgemeenschap, maar meer een cultureel centrum voor iedereen die geïnteresseerd is in de spirituele waarden van het leven.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Mindfulness en de Wetenschap. Mindfulness Stress Reductie Weekend Retraite in een Tibetaans Klooster, Huy België. Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen.
Yeunten Ling Tibetan Buddhist Institutes.
Tcheud retraite, met vele bezoekende lamas. Yeunten Ling, Huy. donderdag 16 augustus 2018 1030: tot zondag 19 augustus 2018 1600.: De 37 praktijken van de bodhisattva, met Lama Zeupa. Yeunten Ling, Huy. zaterdag 25 augustus 2018 1030: tot zondag 26 augustus 2018 1600.:
Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaase Klooster te Huy saktiisha yoga centre.
Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaase Klooster te Huy. met Hans Kloosterman. De yoga Mindfulness weekenden worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.

Contacteer ons

Meer resultaten voor huy belgie klooster