tibetaans klooster belgie
Tibetaans instituut.
site checker
Mindfulness Yoga Klooster Week Retraite België, Huy Hans Kloosterman.
Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De Yoga Mindfulness week retraite wordt gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
oost
Kalender Tibetan Buddhist Institutes.
Inschrijving en betaling. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten. Brug der Wijsheid Kortrijk. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. De drie voertuigen. Poedja's' en Sadhana's.' Lama van verre. Yoga Studio Paramita. Bibliotheek Lama" Karta."
fifa ranking landen
Boeddhisme in de Ardennen Au Vieux Logis.
Wie aan de dagelijkse portie hectiek en slecht nieuws even wil ontsnappen en ademhalen, mediteren, kan een bezoek brengen aan een Boeddhistisch domein met de naam Tibetaans Instituut Yeunten Ling. De Dalai Lama bracht er in mei 2012 een bezoek ter opening van het landgoed/park.
fotohokje pasfoto
Het is wel even wennen, Boeddha woont in de Ardennen Boeddhistisch Dagblad.
We hebben een gratis mailinglijst. Abonneer je op onze ochtend of avondeditie. Categorieën: Achtergronden, Beeldende kunst, Boeddhistisch leven, Mahayana en Tibetaans boeddhisme Tags: Emmaho, Huy, tempel, Thubten Shedrub Ling, Tibetaans Instituut en Yeunten Ling. Reageren is niet meer mogelijk. Emmaho is boeddhist in de Tibetaanse traditie.
Yeunten Ling Tibetan Buddhist Institutes.
Inschrijving en betaling. Accommodatie en tarieven. Een dag in Yeunten Ling. Rondleiding op zondag. Met uw groep. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten. Brug der Wijsheid Kortrijk. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. De drie voertuigen.
Yeunten Ling Tibetaans Boeddhisme Limburg.
Om een dialoog op gang te brengen tussen de verschillende culturen en geestelijke stromingen, om mensen te verenigen en spiritualiteit in de maatschappij terug te krijgen. Yeunten Ling: rust en dynamiek. Het Tibetaans Instituut is niet echt een klooster of leefgemeenschap, maar meer een cultureel centrum voor iedereen die geïnteresseerd is in de spirituele waarden van het leven.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
Tibetaans Instituut Schoten Tibetan Buddhist Institutes.
Kom je voor de eerste keer? Met uw groep. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten. Brug der Wijsheid Kortrijk. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. De drie voertuigen. Poedja's' en Sadhana's.' Lama van Verre.
Yeunten Ling Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Yeunten Ling is een Tibetaans boeddhistisch instituut in Hoei in de provincie Luik in België. Het is een van de grootste boeddhistische Dharma centra van Europa. Het centrum maakt deel uit van het Tibetaans Instituut.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tibetaans klooster belgie