wat is intuitief coachen
intuitief
intuitief coachen - Wie zijn wij.
Het bijstellen van je prioriteiten zoals meer sporten, bewuster en gezonder eten, maar vooral ook genieten van het leven en tijdig rust nemen. Maar juist die eerste stappen zijn zo moeilijk, dus waarom zou je jezelf daarbij niet laten steunen en motiveren?
Wat is intuitief coachen? YouTube.
Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. Wat is intuitief coachen? Afmelden bij Dutchpositives? Abonneren Geabonneerd Afmelden. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst.
optimaliseren
Opleiding intuitief coachen: een wereld van voelen en doen Wijswerk.
Bij ons ga je in zes stappen, vanaf de eerste praktijkdag, naast het leren van intuitief coachen, ook gericht aan de slag om jouw talenten met het intuitief coachen te combineren en zo gaan bestaan van wat jij zo graag doet, want je voelt dat dat jouw be.staan is.
riool vliegjes
Coachopleiding Intuïtief Coachen Adviseren.
Het is mij zoveel duidelijker geworden welke kant mijn pad opgaat, wat bij mij past. Ik heb ontdekt dat ik wel degelijk mensen kan coachen vanuit mijn intuïtie, dat dit eigenlijk ook heel vanzelfsprekend gaat. Door de begeleiding heb ik mij durven en kunnen laten zien en ontwikkelen.
elektricien zwolle
Intuïtieve coaching Plexus Solaris.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de tijdsduur en de aanpak. Bij mijn werkwijze laat ik me leiden door mijn intuitie en kijk wat er op dat moment nodig is. Door de vaardigheden die ik me eigen heb gemaakt ben ik in staat de coachee degene die gecoached wordt zodanig te begeleiden dat hij zijn eigen antwoorden vindt. Vanuit een empathische houding luister ik met aandacht. Mijn inspiratie haal ik zowel uit de Westerse als uit de Oosterse denkwijzen. Juist door die beiden te combineren ontstaat er een mooie ingang voor een wezenlijk contact. De coachee is verantwoordelijk voor zijn eigen veranderingsproces. Uitgangspunt is altijd dat het gesprek plaats vindt op basis van gelijkwaardigheid. Zingeving en bewustwording staan centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld en raakvlakken met de boeddhistische levensvisie. Ik heb de coachingsopleiding gevolgd bij IMC Mensontwikkeling, het opleidingsinstituut voor professionele en mensgerichte opleidingen op het gebied van coachen, communicatie en leiderschap.
bouwkundige keuring zaandam
Intuitief Coachen.
Deze opleiding is ontwikkeld door IMC Mensontwikkeling en in Nederland is dezelfde opleiding getoetst en erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Wat biedt deze opleiding. De opleiding Intuïtief coachen is een ontdekkingsproces naar zingeving en bewustwording en zet bij de deelnemer een onomkeerbaar proces in gang van persoonlijke en professionele groei.
Opleiding: Opleiding Intuitief Coachen Springest.
star star star star star_border. Opleiding Intuitief Coachen. Voor" mij was de hoofdopleiding precies wat ik nodig had om mij verder te ontwikkelen als coach. De trainers boden veel ruimte, vertrouwen en veiligheid om te ontdekken en ervaren wat het is om op een verdiepende en intuïtieve manier te coachen.
Opleiding intuitief coachen. Een manier van coachen die je allereerst zelf gelukkig maakt voordat je het anderen gaat doorgeven.
Zet met ons je volgende stap en ga doen wat je leuk vindt. Bonus: toegang tot de i-coach Community. Je krijgt toegang tot onze besloten i-coach community op Facebook. Daar kun je netwerken en ervaringen delen. Ook kun je vraagstukken over coach-situaties delen en contact met ons houden. Door acties met elkaar te ondernemen en te blijven netwerken met elkaar gaat synergie in werking, dan is er veel, heel veel mogelijk. Synergie, daar weet je als intuïtief coach alles van. Begin nu met de opleiding intuitief coachen.
Over Jojanneke Hart Ziel Coaching.
Tijdens mijn loopbaan als communicatieadviseur ontstond een bewustwording van iets anders. Iets wat ik met mijn hart zou kunnen doen, iets wat ertoe deed en waarbij ik wat kon betekenen voor anderen. En ook iets waarbij ik mijn zachtere kant en intuïtieve kwaliteiten kon inzetten in plaats van ze te moeten onderdrukken. Toen ik eenmaal wist dat ik coach wilde worden heb ik dan ook bewust gekozen voor de Hoofdopleiding Intuïtief coachen. Deze opleiding is gecertificeerd door de NOBCO Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
Je hebt interesse in zowel de heel praktische kanten van coachen maar staat zeker ook open voor de meer intuïtieve kant daarvan. Voor wie is De Nieuwe Coachopleiding niet? Als je snel wat methodes en tips wilt hebben en denkt dat dat voldoende is om mensen te begeleiden dan is deze opleiding niet voor jou.

Contacteer ons

Resultaten voor wat is intuitief coachen