huy klooster ciran
Ciran revalidatie Reumaforum.nl.
Je mocht dan ook een weekend naar Luik, daar ligt een soort klooster met dalai lamas, en dan mag je een weekend gaan mediteren. Dit heb ik vriendelijk geweigerd, maar dat werd me niet in dank afgenomen. Het viel op de eerste schooldag van mijn kinderen, dat neemt niemand mij af, om ze daar zelf heen te brengen en volgens traditie even mee de klas in te lopen. Want de maandag telde dus nog mee in dat weekend. Maar ik heb moeten praten als brugman, want mijn gezondheid was toch zeker belangrijker dan mijn gezin? Ik moest echt meer mijn grenzen aangeven. Ik persoonlijk, was heel blij dat ik er vanaf was. Maar nogmaals, dit is mijn persoonlijke verhaal, en er zijn genoeg anderen die het wel helemaal geweldig vinden." Lid Berichten: 1354 Reumavorm: Bechterew. Antwoord met een citaat. Re: ciran revalidatie.
SEO expert
Tibetaans klooster, Huy, België 2 daags seminar Levenskunst Ciran, februari 2015 Burn-out Pinterest.
goosevpn.com
Onze betreurde Lamas Tibetan Buddhist Institutes.
Inschrijving en betaling. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten. Brug der Wijsheid Kortrijk. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. De drie voertuigen. Poedja's' en Sadhana's.' Lama van verre. Yoga Studio Paramita. Bibliotheek Lama" Karta." Wij hebben uw steun nodig! Donateur 108 euro. Schenkingen en legaten. Project She Yün. She Yün Belgium. Zaterdag 26 mei: Steun She Yün. Lama Karta Memory Trust. Onze betreurde Lamas. Privacy en Juridische kennisgeving. Onze betreurde Lamas. Onze eerste leraar de Venerabele Lama Ogyen is nauw verbonden met de opmars van het Tibetaans Boeddhisme in België. Hij werd geboren in Kham in Oost Tibet in 1933 waar hij op 7 jarige leeftijd intrad in het Tsatsa klooster.
Miele wasmachine
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
eigen huis bouwkundig advies
Yeunten Ling Tibetan Buddhist Institutes.
Yeunten Ling, Huy. zaterdag 4 augustus 2018 1030: tot zondag 5 augustus 2018 1600.: Het trainen van de geest in 7 punten Lodjong, met Lama Zeupa. Yeunten Ling, Huy. woensdag 8 augustus 2018 1030: tot zondag 12 augustus 2018 1600.: Yeunten Ling, Huy.
Home Tibetan Buddhist Institutes.
Om de cursussen optimaal te kunnen organiseren aankoop voeding, verdeling van de kamers, vragen wij u om u steeds vooraf in te schrijven en de volledige bijdrage bij inschrijving over te maken. Uw inschrijving is pas geldig zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy.
Ciran Archives Wilma Takes a Break.
26 september 2014 nieuws Belgische Ardennen, Ciran, Huy, retraite, Tibetaans klooster Wilma. Tibetaans klooster in België. Om heerlijk tot rust te komen en nader kennis te maken met Boeddhistische levenswijsheden hoef je niet echt ver te reizen. Even over de grens bij Maastricht, iets achter Luik ligt Huy in de Belgische Ardennen.
De ziel op de massagetafel Volzin.
Zoals in de revalidatiegeneeskundige zorg gewoon is, wordt in de polis van Ciran behandeld volgens een biopsychosociaal zorgmodel, wat wil zeggen dat zowel lichamelijke, psychische als sociale aspecten aandacht krijgen. Maar bij Ciran wordt er nog iets aan toegevoegd, een vierde dimensie.

Contacteer ons

Op zoek naar huy klooster ciran?