boeddhistisch klooster huy
Kalender Tibetan Buddhist Institutes.
Inschrijving en betaling. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten. Brug der Wijsheid Kortrijk. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. De drie voertuigen. Poedja's' en Sadhana's.' Lama van verre. Yoga Studio Paramita. Bibliotheek Lama" Karta."
scooter
Boeddhisme in de Ardennen Au Vieux Logis.
Wie aan de dagelijkse portie hectiek en slecht nieuws even wil ontsnappen en ademhalen, mediteren, kan een bezoek brengen aan een Boeddhistisch domein met de naam Tibetaans Instituut Yeunten Ling. De Dalai Lama bracht er in mei 2012 een bezoek ter opening van het landgoed/park. Er is o.a. een grote tempel, twee tuintempels, een winkel met nederlandstalige boeken, accesoires, wierrooksoorten, e.d. Op het terrein is s tilte geboden. Voor uitgebreide informatie zie de aparte website.: Tibetaans Instituut Yeunten Ling te Huy.
Bureaustoel
Yeunten Ling Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Yeunten Ling is een Tibetaans boeddhistisch instituut in Hoei in de provincie Luik in België. Het is een van de grootste boeddhistische Dharma centra van Europa. Het centrum maakt deel uit van het Tibetaans Instituut.
50 plus dating site
Tibetaans instituut.
leifheit vloerwisser
Yeunten Ling Tibetaans Boeddhisme Limburg.
Over het instituut. Vlak onder Luik in Huy, ligt het Tibetaans instituut Yeunten Ling in een prachtig omgeving in de Ardennen. Yeunten Ling, dat de bezoeker telkens weer verrast door de schoonheid van de natuur, de aangename rust, het oude château en wijde gazons waarin een prachtige Stupa, monument van vrede en groot Boeddha beeld schitteren. Tuin" voor studie en onderricht van de Verlichte." Het oude landgoed is onlangs uitgebreid met een harmonische nieuwbouw van comfortabele kamers en studios en de grote, nieuwe tempel Thubten Shedrub Ling wat tuin voor studie en onderricht van de Verlichte betekent. De Dalai Lama gaf de tempel deze naam in de wens dat deze gebruikt wordt als ontmoetingsplaats tussen Oost en West. Om een dialoog op gang te brengen tussen de verschillende culturen en geestelijke stromingen, om mensen te verenigen en spiritualiteit in de maatschappij terug te krijgen. Yeunten Ling: rust en dynamiek. Het Tibetaans Instituut is niet echt een klooster of leefgemeenschap, maar meer een cultureel centrum voor iedereen die geïnteresseerd is in de spirituele waarden van het leven.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Ik wil graag later nog eens bij Hans terugkomen op retreat. Stilte Weekend Boeddhistisch Programma. Stillness Depth Relaxation Energy building. Anti Stress / Burnout / Depression program. Ontvangst en verdeling van kamers. Kennismaking en Rondleiding door het klooster en de kloostertuinen. Ingang stilte Soepmaaltijd, in de eetzaal. Mindfulness diepte ontspanning Helende muziek. Zaterdag Stilte dag. Tension Release oefeningen Yin Yoga. Ontbijt, in de eetzaal. Wandeling door de bossen. Koffie thee pauze, in de eetzaal. Mindfulness stress educatie. Warme maaltijd vegetarisch in de eetzaal, vrije tijd. Hartmeditatie Dans/Muziek Chi Kong. Ritueel van het instituut, oplossen hindernissen/compassie. Soepmaaltijd in de eetzaal. Gebed ter vergroting van vertrouwen, hoop, acceptatie, loslaten, etc. Zondag Stilte dag. Tension Release Oefeningen Yin Yoga. Ontbijt, in de eetzaal. Wandeling door de bossen. onderwerp: zit je op je levenspad? Warme Vegetarische Lunch Na de lunch wordt de stilte opgeheven. Kamer schoonmaak Vrije tijd. Delen en verbinden Helend Klankschalenconcert. Thee en goede reis. Hans Kloosterman is een Tibetaanse boeddhist en studeert aan het Tibetaanse Kagyu Vasjrayana instituut in het Belgische Huy, dat een kleine kloostergemeenschap heeft met enkele lamas, monniken en nonnen.
Yeunten Ling Tibetan Buddhist Institutes.
Yeunten Ling, Huy. zaterdag 4 augustus 2018 1030: tot zondag 5 augustus 2018 1600.: Het trainen van de geest in 7 punten Lodjong, met Lama Zeupa. Yeunten Ling, Huy. woensdag 8 augustus 2018 1030: tot zondag 12 augustus 2018 1600.: Yeunten Ling, Huy.
Het is wel even wennen, Boeddha woont in de Ardennen Boeddhistisch Dagblad.
Categorieën: Achtergronden, Beeldende kunst, Boeddhistisch leven, Mahayana en Tibetaans boeddhisme Tags: Emmaho, Huy, tempel, Thubten Shedrub Ling, Tibetaans Instituut en Yeunten Ling. Reageren is niet meer mogelijk. Emmaho is boeddhist in de Tibetaanse traditie. Ochtend of avondeditie. Elke dag gratis een overzicht van de berichten op het Boeddhistisch Dagblad in je mailbox.

Contacteer ons

Resultaten voor boeddhistisch klooster huy