yoga weekend klooster
Yoga Stilte-Weekend in Abdij Doetinchem Bewegingscentrum de Negen-Berg'Bewegingscentrum' de Negen-Berg.
De begeleiding is door Christine de Ridder en Bert Verstraaten. Twee overnachtingen in een éénpersoonskamer met douche en toilet, vol pension en een begeleid Yoga weekend met één Yogadocent die vijf keer een Yoga. sessie verzorgd, één Pilates docent die één keer een Pilates sessie en er zijn twee wandelingen.
fifa ranking landen
kloosterhotel ZIN Agenda.
Wij zijn het eerste congrescentrum in Nederland met het EKO Horeca GOUD 100% certificaat. We ontvingen het certific https//t.co/bGtBNZ8kxg.: We hebben feest bij ZIN. Vijf collegas van het zin-team Debbie, Paula, Maurice, Philippa en Paul zijn 15 jaar of https//t.co/58hKsC2gE8.:
goosevpn.com
Weekenden en retraites Brenda Lelie.
Er is een mooie balans tussen meditaties, workshops, maaltijden, samen delen en tijd voor jezelf waarin je precies kunt doen waar je zin in hebt; bijvoorbeeld een mooie wandeling maken, genieten van een warme kop thee in je hand, of een mooi boek lezen. We verblijven in de Refter in Ubbergen; dit is een voormalig klooster, een prachtig oud gebouw. Tijdens het weekend wordt er heerlijk voor ons gekookt, biologisch, vegetarisch en sommige producten komen zelfs uit eigen tuin. Op vrijdag ben je vanaf 1600: uur welkom. Geniet na aankomst van e en kopje thee en neem even rustig de tijd om je spullen uit te pakken en de plek te verkennen. S avonds staat er een heerlijke vegetarische maaltijd voor je klaar en maak je kennis met de rest van de groep. Later op de avond is er een eerste meditatiemoment. Op zaterdag beginnen we de dag met yoga.
fotohokje pasfoto
Single Reis Yogaweekend Loonse en Drunense Duinen De wereld is Kras.
Yogaervaring is niet nodig. Dit weekend is gebaseerd op Hatha yoga en is voor iedereen geschikt om te doen, ongeacht leeftijd of conditie. Wel moet u in staat zijn normale lichamelijke inspanningen te verrichten bij twijfel dient u uw huisarts en/of de behandelende specialist te raadplegen. Hatha yoga is een vriendelijke vorm van yoga en is prestatieloos, er is geen sprake van moeten en willen en kunnen!
kinderyoga amsterdam
retraite_klooster_brabant kloosterhotel ZIN.
Kies dan voor de oplaaddagen, een aantal dagen in het weekend waar u ongedwongen kunt komen onthaasten. De dagen worden ingeplant wanneer er andere gasten in het klooster zijn waardoor de prijs laag blijft maar. Bekijk de agenda voor data. Bent u op zoek naar een stilte retraite in een klooster dan is ZIN in stilte misschien een optie. Deze retraite wordt georganiseerd door ZIN in werk. Er is een vast dagprogramma dat voldoende ruimte laat voor eigen invulling. Zit en loopmeditaties worden afgewisseld met yoga en bewegingsoefeningen en wandelingen.
Zin Schrijf en Stilteweekend IV: Herfst Geertje Couwenbergh.
Het programma, de omgeving van het klooster, geheel verzorgde maaltijden en het ritme van de diensten zorgt voor een zorgeloos weekend, waarin je helemaal kunt ontspannen. Elke dag bestaat uit twee gezamenlijke schrijfsessies, ochtend meditatie, eenvoudige beweging en ademhalingsoefeningen. In de middag en avond is er ruimte om aan je eigen schrijfprojecten te werken, te lezen, genieten van de kloostertuin, wandelen of rusten. We zullen zoveel mogelijk meedraaien in het ritme van het klooster. De schrijfmethode die je doet tijdens dit programma is gebaseerd op Geertjes boek ZIN: Lust in je Leven door Schrijven. Klik hier om de eerste hoofdstukken in te lezen. Meer informatie en inschrijving. Ervaringen van eerdere deelnemers aan een schrijf en yogaweekend van Geertje en Jasmijn.: Het is een tankstation voor lichaam en geest geweest, heel fijn! Ik ga met veel energie en ZIN naar huis. Intense ervaring van rust gevonden. Word lid van de specale Facebook groep en blijf op de hoogte van de schrijfprogrammas in het Klooster Huissen. Google Calendar iCal Export. Share This Story, Choose Your Platform! Facebook Twitter Linkedin Google Email. 5-daagse Zomer Stilteretraite. Writing Yoga Retreat, France.
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Design Klooster in Italië. Toen ik voor het eerst hoorde over een verborgen eigentijds klooster in een ongerepte vallei in Italië voelde ik meteen dat ik erheen moest. De oprichter Marcello is hier zijn vierde leven begonnen. Na een leven als ontwerper en eigenaar van een succesvol mode-label, zeiler rond de wereld en. Yoga op Tenerife. In één van de mooiste uithoeken van Tenerife kwamen we een geweldige plek tegen, waar diverse yogaweken worden georganiseerd. Via een spectaculaire kronkelweg door een magisch berglandschap kwamen we bij de fijne locatie van de Nederlandse eigenaren Monique en Marcello. Nieuw Yogaweekend aan de Hei. 50 75 korting op het Yoga weekend aan de Hei met Sanne van 12-14 oktober!
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd. Er is veel stress in de Westerse maatschappij.
Programma's.'
De schrijfworkshops volgen het ritme van het klooster. Gun jezelf deze ontspannen manier van reizen door je innerlijke landschap. 11 november t/m 15 november 2018. Weekend Je plek innemen. Verlang jij ook naar een eigen plek waar je helemaal tot je recht komt, in je leven, in je gezin, of in je werk? Verlang jij ernaar los te laten wat je van huis uit meekreeg? Ontdek in dit weekend met behulp van familieopstellingen hoe je jouw plek kunt innemen in je leven. 16 november t/m 18 november 2018. Drie dagen Zelfbeeld Emoties i.c.m. Goed leren omgaan met emoties kun je het beste doen op de stabiele bodem van een positief zelfbeeld. In deze workshop kun je oude patronen onderzoeken en op een zachte manier transformeren. In combinatie met Zenmeditatie. 16 november t/m 18 november 2018. Yoga de Kracht van de aandacht.
Yoga meditatie weekend Yoga Veronique van Veenendaal.
Na de eerste twee succesvolle yogaweekenden lijkt het erop dat het traditie gaat worden. Genieten van een paar dagen rust, ontspanning, yoga meditatie-sessies, heerlijke biologische en vegetarische maaltijden en een prachtige omgeving. Van 22 t/m 24 juni bied ik weer een yoga-meditatie weekend aan bij Samaya in Werkhoven. Samaya is een kleinschalig en intiem conferentiecentrum, gevestigd in een voormalig klooster.
Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaase Klooster te Huy saktiisha yoga centre.
Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaase Klooster te Huy. Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaase Klooster te Huy. Yoga en Mindfulness weekend in Tibetaase Klooster te Huy. met Hans Kloosterman. De yoga Mindfulness weekenden worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor yoga weekend klooster