inspirerende spreker samenwerking
Inspiratie en motivatie deSpreker.nl.
Flos is een levendig en geestdriftig spreker en inspirator; hij zet je al lachend aan het denken. Lars Sorensen is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakte van van dromen naar doen.
uitvaartverzorging
Sprekers uit de sport inhuren l SportsSpeakers.
Bekijk ons aanbod van inspirerende sprekers. SportsSpeakers is het sprekersbureau waar je de juiste spreker kunt inhuren! Bekijk onze sprekers. Kies hieronder de activiteit waarvoor je een spreker uit de sport wil boeken. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze en staan onze medewerkers 24/7 voor je klaar.
dating amsterdam
Spreker avonturier Melvin Redeker Inspirerende spreker.
Spreker peak performance. Spreker persoonlijk leiderschap duurzame inzetbaarheid. Zakelijk evenement organiseren. Inspirerende spreker met inhoud, interactie en emotie! Avonturier en spreker Melvin Redeker gebruikt zijn Himalaya en duikexpedities als metafoor voor veranderen, vertrouwen, leiderschap en teamwork. Vijf redenen om Melvin te boeken.:
betekenis
Spreker samenwerken Katja Staartjes Inspiratie.
Interesse in een inspirerende lezing en/of training? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82. Vrijblijvende aanvraag informatie lezing. Gelieve dit veld leeg te laten. Vul blauwe code hieronder in Uw bericht. Katja Staartjes Inspiratie. 31 6 212 742 82. Copyright 2018 Katja Staartjes Spreker.
koeka
Motiverende spreker over authenticiteit, verandering en ondernemerschap Judith als spreker.
Ik schud graag als spreker de huidige mindset wat op, rek de flexibiliteit van de geest op en steek de intrinsieke motivatie aan met mn aanstekelijke enthousiasme en mijn aanwezigheid! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen met wat ze hebben opgestoken!
Samenwerken deSpreker.nl.
Het uitgangspunt en het onderwerp waar Sytse zich veel mee bezig houdt is de improvisatie: technieken uit het improtheater naar praktische tools voor professionals. Als wetenschapper onderzoekt Aniek Ivens de biologie en evolutie van samenwerking in de natuur: van het reilen en zeilen van mierenkolonies die veeteelt en landbouw bedrijven tot de samenwerking tussen ons en onze darmflora. Haar achtergrond in improvisatie en wetenschap maken haar een unieke en inspirerende spreker, presentator en workshopleider.
Het Sprekersburo: sprekers en dagvoorzitters boeken.
Doeltreffende en inspirerende sprekers. Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters. Persoonlijk contact met de spreker. Nieuwsbrief Het Sprekersburo. Foto: Inga Powilleit. Een" mooie presentatie van Andrea Wiegman. We hebben zeer positieve reacties ontvangen van pers en kijken terug op een mooi, succesvol event. Foto: Pieter Webeling. We" waren zeer tevreden over het voorzitterschap van Pieter tijdens onze themadag over duurzame inzetbaarheid. Pieter is zeer kundig en in staat om z. Foto: Kris Verburgh. Zonder" twijfel behoort de lezing van Kris Verburgh tot een van de beste die we op onze Rotary-bijeenkomsten ooit hebben gehad. Een lezing van zon br. Foto: Annemarie van Gaal. Annemarie van Gaal. Wij" hadden ons geen betere dagvoorzitter dan Annemarie kunnen wensen. De samenwerking was uitstekend en haar inzet bewonderenswaardig.
Spreker Jaap Bressers: Inspiratie, Humor en Emotie! Spreker Jaap Bressers: Inspiratie, Humor en Emotie!
Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Themas als omgaan met verandering, toegevoegde waarde en inspirerend leiderschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. De volledige lijst met onderwerpen vind u hieronder. Hij is een spreker die ook net dat beetje anders is.
Teambuilding deSpreker.nl.
Zoek en vind een inspirerende spreker in de categorie teambuilding. Sprekers als Edith Bosch en Willem van Boekel. Deze en de andere sprekers zijn in staat een grote verscheidenheid aan onderwerpen aan te snijden op het gebied van teambuilding. Natuurlijk denken wij graag met u mee en we nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.
Motivatie spreker Leiderschap, samenwerken, veranderen.
WAARDEVOLLE INZICHTEN UIT DE BERGEN. Op zoek naar een boeiende spreker? Bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes neemt u met adembenemende beelden en een spannend verhaal mee naar grote hoogten. Zij beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest 8848 m als eerste Nederlandse vrouw. Een expeditie naar 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle lessen op gebied van leiderschap, teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag. Zelf deed Katja ruime management-ervaring op en is in staat haar expeditie-belevenissen uitstekend te vertalen naar de uitdagingen binnen organisaties. Zij brengt een gepassioneerd verhaal dat impact heeft en verbinding legt naar uw situatie. Om optimaal aan te sluiten bij de vraag wordt de presentatie vanuit een basislezing op maat gemaakt, zowel qua duur, thematiek als de mate van interactie. Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een teamtraining. Katja Staartjes schreef 3 boeken over haar ervaringen in de bergen. Themas leiderschap en samenwerken. In de lezing komen diverse themas aan de orde op gebied van leiderschap en teamwork. Werk je aan hetzelfde gemeenschappelijke doel? En wat is dat doel? Hoe realiseer je uitstekende samenwerking en een hecht team?

Contacteer ons

Op zoek naar inspirerende spreker samenwerking?