tibetaans klooster huy belgie
Kalender Tibetan Buddhist Institutes.
Inschrijving en betaling. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten. Brug der Wijsheid Kortrijk. Tibetaans Boeddhisme Limburg Nederland. Soukhasiddhi Ling Gaume. Karma Eusel Ling Vorstenbosch, Nederland. De drie voertuigen. Poedja's' en Sadhana's.' Lama van verre. Yoga Studio Paramita. Bibliotheek Lama" Karta."
Rijles
Het is wel even wennen, Boeddha woont in de Ardennen Boeddhistisch Dagblad.
s Nachts zie je tussen de boomtoppen de rode lichtjes van de koeltorens van de kerncentrale van Thiange opgloeien. Het kasteel van het Tibetaans instituut Yeunten Ling in Huy verkeert in alle rust, iedereen ligt in zijn bed en op de binnenplaats is de bedrijvigheid gestopt.
campagne
Yeunten Ling Wikipedia.
In het centrum Yeunten Ling wordt elke eerste of tweede zondag van september het Feest van het Boeddhisme gehouden, een gezamenlijk initiatief van de verenigingen die aangesloten zijn bij de Belgische Unie van het Boeddhisme. Dit feest trekt jaarlijks veel bezoekers. Externe links bewerken. nl Officiële website. Bronnen, noten en/of referenties. nl Tibetaans instituut, instituut Yeunten Ling te Huy.
leifheit vloerwisser
Tibetaans instituut.
Yeunten Ling Tibetaans Boeddhisme Limburg.
Over het instituut. Vlak onder Luik in Huy, ligt het Tibetaans instituut Yeunten Ling in een prachtig omgeving in de Ardennen. Yeunten Ling, dat de bezoeker telkens weer verrast door de schoonheid van de natuur, de aangename rust, het oude château en wijde gazons waarin een prachtige Stupa, monument van vrede en groot Boeddha beeld schitteren. Tuin" voor studie en onderricht van de Verlichte." Het oude landgoed is onlangs uitgebreid met een harmonische nieuwbouw van comfortabele kamers en studios en de grote, nieuwe tempel Thubten Shedrub Ling wat tuin voor studie en onderricht van de Verlichte betekent. De Dalai Lama gaf de tempel deze naam in de wens dat deze gebruikt wordt als ontmoetingsplaats tussen Oost en West. Om een dialoog op gang te brengen tussen de verschillende culturen en geestelijke stromingen, om mensen te verenigen en spiritualiteit in de maatschappij terug te krijgen. Yeunten Ling: rust en dynamiek. Het Tibetaans Instituut is niet echt een klooster of leefgemeenschap, maar meer een cultureel centrum voor iedereen die geïnteresseerd is in de spirituele waarden van het leven.
Mindfulness Stress Reductie Retraite in een Tibetaans Klooster in Huy, België Hans Kloosterman.
Lees meer over: Het Programma, De Locatie, De Kosten, De Docent, Inschrijven. De yoga Mindfulness weekend retraites worden gehouden in het Tibetaans Klooster Yeunten Ling in Huy, in de mooie groene omgeving van de Belgische Ardennen. Een prachtig klooster, aangepast aan de eisen van deze tijd.
Yeunten Ling Tibetan Buddhist Institutes.
De leden van de raad van bestuur. De leden van de algemene vergadering. Financieel verslag 2015. Privacy en Juridische kennisgeving. Inschrijving en betaling. Accommodatie en tarieven. Een dag in Yeunten Ling. Rondleiding op zondag. Met uw groep. Yeunten Ling Huy. Tibetaans Instituut Schoten.
Tibetaans Instituut Wikipedia.
Het Tibetaans instituut is een instituut in de Belgische gemeente Schoten dat gericht is op de beoefening en verbreiding van het Tibetaans boeddhisme in België en Zeeuws-Vlaanderen. Het instituut heeft overwegend lama's' van de kagyütraditie. Het instituut heeft meerdere vestigingen: het Naropa Instituut in Cadzand, het Nalanda Instituut in Brussel en het centrum Yeunten Ling in Hoei, een van de grootste boeddhistische dharmacentra van Europa.

Contacteer ons

Zoeken naar tibetaans klooster huy belgie